Over ons

ADHD City is een GGZ-praktijk die volop expertise heeft op ADHD en bijkomende problematiek. Je vindt ons in de stad Groningen, vlakbij het Stadspark. Wij werken veel met cliënten tussen 18 en 25 jaar, want wij hebben ontdekt dat er vaak minder aandacht is voor ADHD bij volwassenen. Terwijl de begeleiding van volwassenen met ADHD juist heel goed en effectief kan worden vormgegeven.

Growing with you

Samen met jou willen we op pad, om je te steunen en te begeleiden in de moeilijkheden die je tegenkomt. Samen maken we ADHD hanteerbaar. Bovendien genieten wij van de spontaniteit, eerlijkheid en vrolijkheid van mensen met ADHD. Wij zien dus jouw mogelijkheden.

Ook hebben we oog voor jouw omgeving. Het woord City uit onze naam duidt op omgeving. Wij realiseren ons dat je niet losstaat van je omgeving. Mensen om je heen hebben invloed op jouw leven. Daarom betrekken we je partner, ouders of vrienden bij jouw behandeling. Ook kijken we naar je leefstijl.

We kennen andere culturen en spreken diverse talen. Omdat we in Groningen gevestigd zijn, ontmoeten we in onze praktijk veel internationale studenten. Wij stemmen af op wat jij nodig hebt. Voel je welkom!

Persoonlijk en flexibel

Wij hebben een fijne, lichte werkplek, waar je je prettig voelt. Ons team is klein, waardoor je kunt rekenen op een persoonlijke benadering. Sinds de lockdown vanwege corona zijn we gestart met beeldbellen. We hebben gemerkt dat voor sommige mensen het videobellen heel prettig is, bijvoorbeeld vanwege de reisafstand. Dus dat behoort tot de mogelijkheden. En je kunt vlot bij ons terecht!

Evaluatie

We zouden het erg op prijs stellen als je tijdens of na je behandeltraject een recensie zou willen schrijven over je ervaringen. Dit helpt ons om onze behandeling steeds opnieuw te evalueren en om onze toekomstige en huidige cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Deze recensie kun je schrijven op zorgkaartnederland.nl (zoek op 'ADHD City' en klik op 'schrijf een waardering').